products

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: HEFEI, ΚΊΝΑ
Μάρκα: FUYUN
Πιστοποίηση: ISO, GB,CE
Αριθμό μοντέλου: FYP009
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: USD 10000-20000 SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασμένος στην υφαμένη τσάντα, ή προσαρμόστε
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 1 ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: HDPE Γεωμεμβράνη Όνομα προϊόντων: HDPE πολυεστέρα 1.0mm αδιαπέραστη σύνθετη λύση ελέγχου διήθησης προγράμματος συντήρησης νερού μεμβρα
Λειτουργία: αντι διήθηση Εφαρμογή: Συντήρηση νερού
Πάχος: 1.0MM χρόνος προγράμματος: 2020
Υψηλό φως:

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα

,

Γεωυφάσματα πολυεστέρα αδιαπέραστο πρόγραμμα μεμβρανών

,

Γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου 1.0mm πρόγραμμα μεμβρανών


Περιγραφή προϊόντων

HDPE πολυεστέρα 1.0mm αδιαπέραστη σύνθετη λύση ελέγχου διήθησης προγράμματος συντήρησης νερού μεμβρανών

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

υλικό προγράμματος: HDPE Γεωμεμβράνη

εφαρμογή: συντήρηση νερού

λειτουργία: αντι-διήθηση, αδιαπέραστη

χρόνος προγράμματος: 30 ημέρες

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Το πρόγραμμα συντήρησης νερού χρησιμοποιείται για να ελέγξει και να διαθέσει το νερό και τα υπόγεια νερά επιφάνειας για να επιτύχει το σκοπό τη ζημιά και το όφελος. Τα προγράμματα συντήρησης νερού πρέπει να χτίσουν το φράγμα, το ανάχωμα, spillway, το φράχτη, την εισαγωγή, το κανάλι, το υδραγωγείο, τους fishway και άλλους διαφορετικούς τύπους συνόλων, υδραυλικών δομών για να επιτύχουν το στόχο του. Γενικά, τα προγράμματα συντήρησης νερού έχουν τη μεγάλη κλίμακα, τη μεγάλη επένδυση, τη σύνθετη τεχνολογία και τη μεγάλη περίοδο κατασκευής.

 

Σημεία κλειδί της κατασκευής:

 

1- Οι τύποι Γεωμεμβράνη πρέπει να επιλεχτούν εύλογα για να καθορίσουν τις μηχανικές ιδιότητες, το χρώμα και τη διαφάνειά του.

 

2- Η κοινή ποιότητα μπορεί να επιλεχτεί και να εξεταστεί σύμφωνα με το επίπεδο κατασκευής και τη σημασία του προγράμματος.

.

3- Το Γεωμεμβράνη με την καλή διαφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει οπτικά τη διπλή θερμική συνδέοντας δομή γραμμών, η επίδραση συγκόλλησης τήξης των ενώσεων, και είναι καταλληλότερο να παρατηρηθεί η διαρροή νερού κάτω από τη μεμβράνη.

 

4- Η κατάλληλη κοινή μέθοδος υιοθετείται μεταξύ του Γεωμεμβράνη και της κουρτίνας της επιτροπής αντι-διήθησης τραπεζών και του σώματος αντι-διήθησης φραγμάτων, η οποία έχει επιπτώσεις άμεσα στην επιτυχία ή την αποτυχία του προγράμματος.

 

5- Τις ενώσεις και οι ενώσεις πρέπει να κλείσουν στενά για να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ του βράχου Γεωμεμβράνη και τραπεζών ή της συγκεκριμένης επιτροπής.

 

6- Το ανώτερο μαξιλάρι και το προστατευτικό στρώμα του Γεωμεμβράνη πρέπει να σχεδιαστούν προσεκτικά, και τα αποτελεσματικά μέτρα κατασκευής πρέπει να ληφθούν για να αποτρέψουν τη διαρροή που προκαλείται από τη ζημία.

 

 

Γεωτεχνικές απαιτήσεις

 

Το σύνθετο Γεωμεμβράνη είναι ένα νέο υλικό εφαρμοσμένης μηχανικής, το οποίο αποτελείται από τρία στρώματα: Γεωυφάσματα, Γεωμεμβράνη και Γεωυφάσματα. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα Γεωυφάσματα και Γεωμεμβράνη. Το σύνθετο Γεωμεμβράνη αποτελείται από το τροποποιημένα πολυαιθυλένιο και το πολυβινυλικό χλωρίδιο. Έχει τα πλεονεκτήματα της ελαφριάς, καλής επιμήκυνσης, της αντίστασης γήρανσης, της καλής εκτέλεσης αντι-διήθησης, της απλής κατασκευής και του χαμηλότερου κόστους. Είναι ένα ιδανικό υλικό αντι-διήθησης και ευρέως χρησιμοποιημένος στα προγράμματα συντήρησης νερού.

 

 

Τεχνική παράμετρος:

 

όνομα προγράμματος HDPE πολυεστέρα 1.0mm αδιαπέραστη σύνθετη λύση ελέγχου διήθησης προγράμματος συντήρησης νερού μεμβρανών
εμπορικό σήμα FUYUN
υλικό HDPE ύφασμα αντι-διήθησης Γεωμεμβράνη
χρόνος προγράμματος 2020
μέγεθος 50*6m
χρώμα μαύρος
πάχος 1.0mm

 

 

Εφαρμογή:

 

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 0

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 1

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 2

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 3

 

 

Συσκευασία & παράδοση:

 

όλα τα προϊόντα θα συσκευαστούν στις υφαμένες τσάντες με την αδιάβροχη ταινία, στο τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο. εγγυώμαστε το goo προϊόντων όταν το λαμβάνουν οι πελάτες. Θα παραδοθεί εγκαίρως ως απαίτηση πελατών.

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 4

 

 

Το εργοστάσιο παρουσιάζει:

 

Η περιβαλλοντική sci-τεχνολογία Co. Fuyun Hefei, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2019, είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επίλυση της περιβαλλοντικής διαρροής, αντιδιαβρωτικός, αδιάβροχος, moisture-proof. Παρέχουμε την πλήρη λύση του προγραμματισμού, του σχεδίου και της κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής της αδιάβροχης, moisture-proof, αντι-διήθησης, αντιδιαβρωτικής. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν την geo-μεμβράνη, HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας) στεγανή μεμβράνη, Geo-textile, geo-πλέγμα που έχει περάσει ISO9001, ISO14001, την ποιότητα OSHSA18001 και τη διοικητική πιστοποίηση. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην προστασία του περιβάλλοντος, την υδατοκαλλιέργεια, την εθνική οδό, το σιδηρόδρομο, τη σήραγγα, τη δεξαμενή, τη συντήρηση νερού, την τεχνητή λίμνη, τη μεταλλεία, τη γεωργία, το τοπίο, το πετρέλαιο και τις πετροχημικές βιομηχανίες. Τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Μεξικό, τη Μέση Ανατολή Αφρική και άλλες περιοχές στον κόσμο.

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 5

 

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 6

 

 

Γιατί επιλέξτε τις ΗΠΑ;

 

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 7

 

FAQ:

 

αδιαπέραστο Γεωυφάσματα 1.0mm πρόγραμμα με τη μεμβράνη πολυπροπυλενίου πολυεστέρα 8

Στοιχεία επικοινωνίας
fuyun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618226192162

WhatsApp : +008617756644416